nlc.hu
Sztárok
Rettegnek a szomszédok Nagy Feró kutyáitól

Rettegnek a szomszédok Nagy Feró pulijaitól, cáfolja az énekes a kutyatámadásokat

"Várszomjas pulikra" panaszkodnak a környékbeliek.

Rettegnek a szomszédok, sikítoznak a gyerekek, kiborultak Őrbottyán lakosai Nagy Feró kutyái miatt. Azt mondják, hogy a két puli, Soma és Tappancs megtámadtak egy rollerező gyereket a napokban. Most emiatt dúl a szomszédháború.

Nagy Feró szerint a kutyái békében élnek a járókelőkkel. Elmondása szerint a két pulija nagyon szereti a rollerek hangját, és egyből odaszaladnak a rollerezőkhöz, akiket körbeszaglásznak. “Örömükben ugatnak, nem pedig támadólag!”hangsúlyozta a Tények Plusznak a Kossuth-díjas énekes. “Én már csak röhögök ezen” – jegyezte meg arról, hogy a környékbéliek azt nyilatkozták a minap az egyik lapnak, hogy rettegnek a “vérebeitől”, és nem bocsátanak meg Nagy Ferónak.

Az egyik szomszéd azt mesélte a Tények Plusznak, hogy az énekes kapuja sokszor nyitva marad, emiatt van a galiba. “Nem ez volt az első eset. Megtörtént velem is egyszer, de engem akkor otthagyott a kutya. De támadott. Egy ideig álltam ott” – elevenítette fel.

A Tények Plusz riportere mindenesetre letesztelte, hogyan viselkednek a pulik: gazdájuk kiengedte őket póráz és szájkosár nélkül, hadd ugassanak és támadjanak kedvükre. Csupán az egyik “véreb” merészkedett ki a kertből hosszú noszogatás után, de többet hempergett a hátán, mint amennyit négy lábon ugrált. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top