nlc.hu
Életmód

Nagy Feró a házassága titkáról

41 éve házas Nagy Feró, ma már létezni sem tudna a felesége nélkül

Őszintén beszélt a mélységekről és a magaslatokról a 78 éves rockzenész.

Nagy Feró elárulta a 41 éve tartó házassága titkát. A zenész a kapcsolatuk elején nem gondolta volna, hogy ez egy örökké tartó szerelem lesz, – ráadásul akkor sok nehézséggel kellett megküzdeniük -, ma már viszont létezni sem tudna a felesége nélkül.

Nagy Feró,

Nagy Feró 38 évesen vette el a 20 évvel fiatalabb párját, aki akkor már az első gyerekükkel volt várandós – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Igazából tőle kéne megkérdezni, hogyan bírta ki ezt a 41 évet, mert én egy elég lehetetlen alak vagyok a házasságban is, és egy rockzenésznél nagyon nagy a kísértés, de én mindig tartottam magam” – vallotta be a Mokkában Nagy Feró.

Arra a kérdésre, mitől működik 41 év után is a házasságuk, a következőket osztotta meg: “Az a legfontosabb, hogy én szeretem őt, ő pedig szeret engem. 41 év után már az egér is megunja, hogy ugyanabba a lyukba bújik. Az ember annyira összenő a párjával, hogy nélküle már nem működik az élete. Tehát ha belegondolnék abba, ha ő nem lenne, akkor megzavarodnék. Ő hozzátartozik az én környezetemhez az unokáimmal együtt, és én nem tudnék lemondani róla. Vagy azt sem tudnám mondani, hogy <<jött egy nő és elmegyek!>> Na, olyan nő nincs a világon!”

A Beatrice frontembere arról is beszélt, hogy miben változott meg a felesége miatt: “Igazából azt hiszem, hogy rászoktattam magam arra az érzésre, hogy ez az én családom, és őrá kell a legjobban vigyázzak. És a mai napig gondoskodom teljes mértékben a feleségemről”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top