Demi Moore kilenc kutyájával osztja meg az ágyát

N.O. | 2024. Szeptember 11.
Demi Moore Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Showban, ahol a színésznő házi kedvenceiről is beszélt.

Demi Moore Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Showban, ahol bevallotta, egy ágyban alszik mind a kilenc kutyájával.

Ha bárki látná az éjszakai rutinomat – ha lefilmeznék, – akkor tényleg látná, hogy milyen fura vagyok valójában

 

– fogalmazott Moore, aki viccesen hozzátette, valószínűleg ezért is szingli. A színésznő 2022 novembere óta egyedülálló, ekkor szakítottak séf kedvesével, Daniel Hummal.

(Fotó: Getty Images)

A Dolce&Gabbana divatház 40 éves fennállásának alkalmából tartottak fényűző partit ez év áprilisában. Az eseményre Demi is hivatalos volt. A 61 éves színésznő egy ezüstösen csillogó, hálós pucérruhát vett fel, mely alatt egy balconette fazonú melltartót és egy magas derekú alsót viselt – egyúttal magáévá téve a no pants trendet is. 

A színésznő korábban, a People magazinnak adott interjújában arról beszélt, szeretné megváltoztatni azt a sztereotípiát, miszerint a nők az évek múlásával egyre kevésbé kívánatosak. 

„Nem egy szám határoz meg, hanem a tapasztalataim határoznak meg. Betöltöd az 59-et, és már azon gondolkozol: Nos, 60 éves leszek. Nagyon felszabadító érzés. Ha a 60 éves nagymamámra gondolok, úgy tűnt, mintha már beletörődött volna az öregségbe. De sok tekintetben élőbbnek és jelen valóbbnak érzem magam, mint valaha.”

 

via

Exit mobile version