nlc.hu
Sztárok
Demi Moore kilenc kutyájával osztja meg az ágyát

Demi Moore kilenc kutyájával osztja meg az ágyát

Demi Moore Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Showban, ahol a színésznő házi kedvenceiről is beszélt.

Demi Moore Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Showban, ahol bevallotta, egy ágyban alszik mind a kilenc kutyájával.

Ha bárki látná az éjszakai rutinomat – ha lefilmeznék, – akkor tényleg látná, hogy milyen fura vagyok valójában

 

– fogalmazott Moore, aki viccesen hozzátette, valószínűleg ezért is szingli. A színésznő 2022 novembere óta egyedülálló, ekkor szakítottak séf kedvesével, Daniel Hummal.

Demi Moore kilenc kutyájával osztja meg az ágyát

(Fotó: Getty Images)

A Dolce&Gabbana divatház 40 éves fennállásának alkalmából tartottak fényűző partit ez év áprilisában. Az eseményre Demi is hivatalos volt. A 61 éves színésznő egy ezüstösen csillogó, hálós pucérruhát vett fel, mely alatt egy balconette fazonú melltartót és egy magas derekú alsót viselt – egyúttal magáévá téve a no pants trendet is. 

A színésznő korábban, a People magazinnak adott interjújában arról beszélt, szeretné megváltoztatni azt a sztereotípiát, miszerint a nők az évek múlásával egyre kevésbé kívánatosak. 

„Nem egy szám határoz meg, hanem a tapasztalataim határoznak meg. Betöltöd az 59-et, és már azon gondolkozol: Nos, 60 éves leszek. Nagyon felszabadító érzés. Ha a 60 éves nagymamámra gondolok, úgy tűnt, mintha már beletörődött volna az öregségbe. De sok tekintetben élőbbnek és jelen valóbbnak érzem magam, mint valaha.”

 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top