nlc.hu
Sztárok
Péterfy Bori: "Nem lehetett velem bírni"

Péterfy Bori: „Nem lehetett velem bírni”

Péterfy Bori egy napját kísérhettük végig az Adom a napom hétfői részében.

Péterfy Bori többek között megmutatta, hol szokta tölteni a nyarait, amikor éppen nem dolgozik. A teljes zöldövezetben található telken két ház is található. Az énekesnő azt is elárulta, hogy az egyik faházat leginkább alvásra, a másikat pedig közösségi térnek használják.

Péterfy Bori: "Nem lehetett velem bírni"

(Fotó: VIASAT3 / Labancz Viktória)

Geszti Péter szabálytalan gyümölcsként írta le az énekesnőt:

“Mai vendégem ismert művészcsalád sarja, de biztosan szabálytalan gyümölcs ezen az ágas-bogas családfán. Színész, énekes, az undergroundból a mainstream-be ugró díva, akivel volt szerencsém nemrég együtt dolgozni. Minél jobban ismerem, annál inkább úgy érzem, hogy keveset tudok róla. Tettem egy bátortalan kísérletet, és megkértem, adja nekem a napját. Én voltam a leginkább meglepődve, hogy igent mondott, és nem hőkölt hátra attól sem, hogy este kilencig velem fog diskurálni.”

Péterfy Bori este Geszti Péternek gyerekkoráról részletesen mesélt, elárulta, hogy zűrös kamasz volt.

“Nem lehetett velem bírni, és kikészült idegileg a családom. Én tényleg tűrhetetlenül viselkedtem” – mesélte Péterfy Bori, aki – pont ezen okból – 16 évesen a nagymamájához költözött.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját szerdán Szikora Róbert, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top