nlc.hu
Sztárok
Vastag Tomi új párkapcsolata a szakítás után

Szakított gyerekei anyjával Vastag Tomi, egy szakmabelivel jött össze az énekes

Alaposan felborult a 31 éves énekes magánélete.
Vastag Tomi,

Szakított a gyermekei anyjával, ráadásul már új párja is van Vastag Tamásnakértesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, az énekesnek és volt párjának kapcsolatában jó ideje problémák voltak, ám a gyerekek miatt – ameddig csak lehetett – igyekeztek egy család maradni.

“Tomi és Laura kapcsolata sosem volt felhőtlen. Először amiatt volt közöttük több nézeteltérés, hogy nem volt esküvő, aztán a munka szólt közbe. Legfőképp akkor, amikor Tamás elkezdett vidéki színházakban játszani, és egyre kevesebb időt töltött a családjával, miközben a kedvese otthon volt a két gyerekkel. Egyre rögösebbé vált a közös útjuk. (…) Belátták, ennek így nem sok értelme van” – mesélte egy ismerősük.

A Blikk információi szerint szakítása után Vastag Tomi – aki a gyerekek nevelésében továbbra is kiemelt szerepet játszik – egy szakmabelivel jött össze: Nóra zenész (Azahriah és Korda Györgyék koncertjein is játszik) és maga is háromgyermekes édesanya. 

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top