nlc.hu
Sztárok
Házasodna a gazda: Józsi gazda udvarlása

Józsi gazda egyből bepróbálkozott a kiszemeltjénél – videó

Idén is szerencsét próbál a szamócatermesztő.

Józsi gazda is visszatér a szeptember 23-án induló Házasodna a gazda új évadában, ahol úgy tűnik, egyből közel kerül az egyik kiszemelt hölgyhöz.

Mint a reality előzeteséből kiderül, az 55 éves, felsőlajosi szamócatermesztő rögtön bepróbálkozik a randipartnerénél. “Közel jövök hozzád” – vágott bele az udvarlásba, közben pedig átkarolta a hölgy derekát.

A reality nagy visszatérőjének a társkeresését – Józsi gazda ugyanis úgy döntött, hogy idén újra belevág az ismerkedésbe – Nádai Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője meg is könnyíti: ő lesz az, aki kiválasztja Józsi gazda számára a megfelelő hölgyeket, akikkel megismerkedhet. A szamócatermesztőnél ugyanis a tavalyi évadban súlyos következménye lett annak, amikor a vágyairól próbált őszintén beszélni: a felháborító kijelentése miatt faképnél hagyta mindkét feleségjelöltje. Állítja, azóta tanult a hibáiból.

Józsi gazda idén újra szerencsét próbál - Fotó: Sajtóklub

Józsi gazda idén újra szerencsét próbál – Fotó: Sajtóklub

Józsi gazda mellett további 5 gazda párkeresését követhetjük nyomon: Vivien, Zsófi, Krisztián, Lajos, Máté is végre találkozhat azokkal a jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. 

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top