nlc.hu
Sztárok
Megyeri Csilla a szakításról

Megyeri Csilla zokogva írta a szakítós posztot az olaszországi nyaralás közben, új párja oldalán

Közös kutyájuk miatt továbbra is tartja a kapcsolatot az exével, Molnár Zsoltival.

Az elmúlt időszakban nagyon sok változás történt Megyeri Csilla életében. Szakításával és új párkapcsolatával kapcsolatban a Reggeliben öntött tiszta vizet a pohárba. A műsorvezető azt is elmesélte, hogy újra boldog, és az új párját a boksznak köszönheti.

“A párkapcsolatban történt változás, de egyébként jól vagyok, jól vagyunk, mindenki jól van. Zsolti is jól van. Ugyanis nagyon sokan sajnálták. Azt, hogy igazából elköszöntünk egymástól. De tényleg békében. (…) Sokak számára együtt váltunk szerethetővé. (…) De szerencsések vagyunk, tényleg nagyon ritka az, ahogy mi el tudtunk egymástól válni. És tényleg nagyon jóban vagyunk. (…) A kiskutyus miatt tartjuk a kapcsolatot, meg úgy egyébként is” – árulta el.

Elmondta, Zsoltival megbeszélték, hogy nem szeretnének különösen sokat beszélni a szakításukról, az Instagramon megosztották azt, amit erről meg szerettek volna megosztani. “Talán az volt a legnagyobb hiba, hogy nem akkor osztottuk meg a követőinkkel, amikor megtörtént maga a szakítás. (…) Ez rosszul sült el igazából” – jegyezte meg Megyeri Csilla, aki elárulta: az olaszországi nyaralása alatt – amelyen már az új párjával volt – kellett kiposztolnia a szakításukat, mivel közben már kitudódott az új párkapcsolata, a netezők viszont azt hitték, hogy megcsalja Zsoltit. “Az olaszországi nyaralás közben írtam a posztot zokogva. Miközben nyaraltunk, én sírva a nyaralóban írtam a posztot” – vallotta be. “Szóval nem volt kellemes, de valamiért így kellett történnie” – fűzte hozzá.

Új párja Miller Dávid edzője a Sztárboxban. A műsorvezető cáfolta, hogy a tavalyi Sztárbox kapcsán ismerte volna meg Nicola Sarciát. “Miller Dávidnak idén lett az edzője, Nicola tavaly senkit sem edzett. Nem ismertem. Most valóban a Miller Dávidhoz és a Sztárboxhoz köthető, hogy az én tavalyi edzőm, az Urbán Feri és a Nicola edzi együtt a Miller Dávidot, és így ismertem meg a Nicolát. Valamilyen szinten a boksznak köszönhetjük, hogy megismertük egymást, de nem tavaly történt, nem márciusban történt, hanem nyár elején” – magyarázta Megyeri Csilla.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top