nlc.hu
Sztárok
Szorcsik Viki Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban

Szorcsik Viki: „Szeretem szívatni az embereket”

Huszonegy híresség mellett ő is játssza az ártatlant Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új évadában.

Mint arról beszámoltunk, celebdömpinggel indul Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2. évada szeptember 23-án. Többek között Szorcsik Viki is elfogadta a Játékmester, Árpa Attila meghívását, így ő is bizonyíthatja majd rátermettségét az élet-halál játékban. 

A színésznő-műsorvezető “harcos amazonként” lép majd be az Árulók kastélyába. Elmondása szerint élvezi, amikor „hülyét” csinálhat a másikból, de cserébe ő sem neheztel, ha ezt teszi vele valaki. “Szeretem szívatni az embereket. Jó az, amikor úgy egy picit – idézőjelben – hülyét csinálsz a másikból. Én sem haragszom, hogy ha velem ezt valaki megcsinálja” – vallotta be Szorcsik Viki, aki odavolt az első évadért. “Nagyon tetszett a műsor képi világa. Tetszett, hogy ez egy igényes történet. Maga a helyszín sem egy szokványos hétköznapi helyszín, hanem sokkal primőrebb, sokkal exkluzívabb az egész. Ez már ad alapvetően egy hangulatot az egész műsorhoz” – hangsúlyozta a reality honlapján megjelent interjúban.

Új véli, színésznőként jó pár év alatt összegyűjtött tapasztalata előnyére válik majd a játékban. “Nem tudok taktikával készülni, addig amíg nem ismerem meg a csapattársaimat. (…) Fogalmam sincs, kikkel fogok szemben állni. Emiatt egy picit olyan izgalmas is. (…) Azt gondolom, az elején lesz egy kis idő, hogy mindenkit átgondoljak, górcső alá vegyek, végigpásztázzak. Nem olyan nagy ez a szakma. Feltételezem, hogy mindenkit ismerni fogok, de érhetnek meglepetések” – jelentette ki Szorcsik Viki, aki szerint óriási kihívás lesz számára a műsor, ő ugyanis nagyon őszinte embernek tartja magát, ám ezzel a magatartással hamar “elvérzik” a játékban. “Küzdeni fogok belül végig magammal. (…) Ha ez az ára, akkor hazudni fogok, hogy ne essek ki” – tette hozzá.

Azt is kiemelte, az nem fordulhat elő, hogy feladja a játékot: “Eleve nem vagyok egy feladós típus. (…) Harcos amazonnak tartom magamat, aki átmegy a falon is. (…) Ha úgy gondolom, hogy igazam van, akkor a végletekig elmegyek és bebizonyítom azt, hogy márpedig ez így volt és nekem igazam van, bármi is történjen”.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top