nlc.hu
Sztárok
Gáspár Laci kikészítette Majkát az X-Faktorban

Gáspár Laci kikészítette Majkát az X-Faktorban

Nem jutottak közös nevezőre.

Az X-Faktor második válogatójával folytatódik ma este a tehetségkutató. Mint az előzetesből kiderül, Gáspár Laci alaposan kikészítette Majkát.

Két produkció közötti sminkigazításnál a rapper arról faggatta a mentortársait, hogy mi a kedvenc ételük. Gáspár Lacinak a mákos guba, Valkusz Milánnak a klasszikus húsleves csigatésztával, Tóth Andinak pedig a húsok, különösen az oldalas a kedvenc étele. Majka elárulta a többieknek, hogy ő viszont a túrós sztrapacskát imádja. Erre Gáspár Laci rátett egy lapáttal: “Túrós sztrapacska cigánypecsenyével” – mivel ő úgy szokta.

Ám ez nem nyerte el Majka tetszését: “Dehogyis, tesó! Ez borzalmas!” Szerinte szalonna sem kell rá, sőt juhtúró sem. “Lepirítva, tejföllel” – magyarázta a kedvenc változatát. Majd arról beszélt, hogy képtelen megenni a halászlét és a kocsonyát. “Nem bírom elképzelni, hogy miért van szükség rá. Mire találták ki. (…) Meg a cékla! Azt, aki megeszi…. Fúj de rossz, b…meg”  – jegyezte meg káromkodva a rapper.

Nem kellett több Gáspár Lacinak, egyből beszólt a mentortársának. “Tudod, milyen az!? Natúr rántott cékla, hmmm” – fokozta, ám nem tudta meggyőzni Majkát. “Na, egyed azt te, bátyja!” – kontrázott a rapper.

Mentortársa azonban csak nem adta fel a csörtét: “Rántott cékla tejszínhabbal és mákos nokedli mellé” – ezzel pedig már végképp kiborította Majkát. 

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top