nlc.hu
Sztárok
Vadon Jani Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban c. műsorban

Vadon Jani ezért vállalta el Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban-t

Arra fog fókuszálni az exrádiós, hogy játsszon és minél tovább jusson el a játékban.

Vadon Jani alapvetően két dologra kíváncsi Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorral kapcsolatban: képes lesz-e átverni másokat, illetve a többiek át tudják-e majd ejteni. Sok dolgot megtapasztalt már az életében, így nem gondolja, hogy ki fog bukni a játék miatt, hiszen nem akar érzelmi kérdést csinálni ebből a kalandból.

“Azért is vállaltam el ezt a felkérést, mert izgalmas, van benne kihívás. Elég sok mindent csináltam már az elmúlt években, de ilyen típusú műsorban még nem szerepeltem. Két dologra vagyok kíváncsi alapvetően. Arra, hogy engem be tudnak-e bőrözni, meg én be tudok-e bőrözni másokat” – nyilatkozta.

Azt viszont nem tagadja, hogy van olyan helyzet, ami még őt is kibillentheti.

Azt is elárulta, az Áruló vagy az Ártatlan szerep áll hozzá közelebb. “Fogalmam sincs, hogy a két szerep közül melyik állna nekem jól igazán. Mind a két karakterrel tudok azonosulni. Mind a két karakternek megvannak bizonyos jegyei a személyiségemben, legalábbis úgy érzem. Egyelőre még tanácstalan vagyok. (…) Mivel elég jól tudok szerepeket játszani, (…) gyakorlatilag mind a két szerepnek meg tudok felelni” – fogalmazott.

Az exrádiós úgy véli, hogy az őszinteségének van hiteles alapja, ám ha ebben a műsorban el akar valakivel hitetni valamit, és az illető abból indul ki, hogy Vadon Jani egy őszinte ember, akkor a játékostársa bizony lyukra futhat.

“Ez egy játék, nem szabad belőle szerintem nagyon komoly érzelmi kérdést csinálni” – hangsúlyozta.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top