nlc.hu
Sztárok
Lenyűgözte az X-Faktor mentorait a 31 éves takarító, Gyöngyi Bodišová

Lenyűgözte az X-Faktor mentorait a 31 éves takarító, aki külföldön már megnyert egy tehetségkutatót

Gyöngyi Bodišová számára nem hozta meg a vágyott áttörést a korábbi győzelme, így a magyar X-Faktorban lépett színpadra.

Nagyon meglepődtek az X-Faktor mentorai, amikor a válogatón egy olyan énekes tűnt fel, aki korábban megnyert egy zenei tehetségkutatót. Gyöngyi Bodišová ugyanis korábban első lett a cseh és szlovák Got Talent című műsorban.

A szombati adásban a mentorok nem értették, miért jelentkezett a magyar X-Faktorba, de Gyöngyi még a produkciója előtt elárulta, hogy a 2015-ös győzelme sajnos nem segítette a karrierjét, így elmaradt a várva várt áttörés.

A 31 éves énekes Lara Fabian Je T’aime című slágerével mindenkit elkápráztatott: a produkciója végén mind a négy mentor állva tapsolt, Gáspár Laci és Valkusz Milán megkönnyezte az előadást. Nem is volt kérdés, hogy Gyöngyi négy egyértelmű igennel jutott tovább a Táborba, ami azért is nagy szó, mert sok produkció nem nyerte el a mentorok tetszését, a második válogatón záporoztak a nemek, 

Gyöngyiről kiderült, hogy a jelenleg képtelen megélni a tehetségéből, így kénytelen takarítással kiegészíteni a keresetét.

„A győzelem után zeneileg semmilyen lehetőségem nem adódott, senki nem akart velem együtt dolgozni, nem kaptam ajánlatokat. Emiatt nagyon nehéz volt érvényesülni, és így nem sikerült az áttörés sem, amire vártam” – árulta el a Blikknek az énekesnő, aki sosem szégyellte a munkáját, de mindig arra vágyik, hogy színpadon állhasson.

Gyöngyi Bodišová az X-Faktorban

Gyöngyi Bodišová az X-Faktorban (Fotó: RTL)

„Tapasztalatokat, élményeket és sok tanácsot várok az X-Faktortól és igen, azt is el tudom képzelni, hogy a továbbiakban Magyarországon énekeljek, ha jönne egy lehetőség – tette hozzá Gyöngyi Bodišová. – Azzal is beérném, ha valaki észrevenne, és együtt tudnánk működni a jövőben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top