nlc.hu
Sztárok
Fodor Zsóka nem áll le, 82 évesen is dolgozik

Fodor Zsóka nem áll le, 82 évesen is dolgozik

Fodor Zsóka rengeteget ingázik Budapest és Pécs között, a 82 éves színésznő egy percig sem unatkozik.

Fodor Zsóka pécsi otthonában készült szurkolni a Sztárboxban küzdő „fiának”, de Németh Kristóf kérésére felutazott Budapestre és végül a ring mellől buzdította a színészt. A Reggeliben mesélt élményeiről, mindennapjairól, és jelenlegi munkáiról is.

“Szerelmes vagyok Pécs városába, nagyon jó szerepeket játszom, nagyon jó barátnőm van ott, egy színésznő, a Dévényi Ildikó, akivel játszom a Fergeteges komédia, avagy anyák és lányok című darabot, Az örömlányok végnapjait. Most készülök ott önálló estre. Úgyhogy leállok magamat dicsérni, mert az mindig büdös” – mondta Fodor Zsóka, aki bár nem unatkozik, nem tagadja, hogy vágyik egy társra.

Fodor Zsóka nem áll le, 82 évesen is dolgozik

(Fotó: Reggeli/RTL)

„Aminek igazán örülnék, az nem a szakmai siker, az szerencsére van. Egy társ hiányzik az életemből, de nem udvarlóra vagy élettársra gondolok, sokkal inkább egy olyan férfi barátra, aki megóvna a tévedéseimtől vagy a butaságaimtól. Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet”

 

– fogalmazott korábban az ország Magdi anyusa, aki a kutya vacsorájához hasonlította szakmáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top