nlc.hu
Sztárok
Kiderült, miért került kórházba Vajna Tímea

Kiderült, miért került kórházba Vajna Tímea

Vajna Tímea a minap jelentkezett a kórházból, most azt is elárulta, mi a baj.

Vajna Tímea közösségi oldalán tudatta a követőivel, hogy ismét kórházba került. Timiről tudni lehet, hogy régóta szeretne babát, több beavatkozáson is túlesett, de ezidáig nem voltak eredményesek a kezelések, a gyerekáldás sajnos elmaradt.

Kiderült, miért került kórházba Vajna Tímea

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

24 órán át elérhető Instagram-sztorijában leírta, mi is a probléma: kiderült, hogy nemcsak endometrozissal küzd, hanem méhpolip és autoimmun betegség is szerepet játszik abban, hogy nem fogan meg a baba. Arról is őszintén és részletesen beszámolt, hogy mindennek a kiindulópontja egy Epstein-Barr nevű vírus, amit fiatalon, 20 évesen kapott el, egy hónapot volt miatta a kórházban, de hiába volt a kezelés, a vírus a szervezetében lappang most is. “Ez az állapot az egész szervezetet gyulladásban tartja, így a petefészek antitesteket gyárt saját maga ellen és a természetes ölősejtek száma a többszörösére nő. Ezáltal egy embrió beültetésnél a szervezet azonnal megtámadja az embriót és elpusztítja” – írta Vajna Tímea, aki azt is elárulta, a 14. hormonkezelésnél megállt, és alternatív megoldást kell találni ahhoz, hogy anya lehessen. Többek között a béranyaságon és az örökbefogadáson is gondolkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top