nlc.hu
Sztárok
Fekete Pákó: Hátat fordított nekem a média, az anyagi tartalékaimat teljesen feléltem

Fekete Pákó: „Hátat fordított nekem a média, az anyagi tartalékaimat teljesen feléltem”

Az egykori celeb a barátaihoz ment át ebédelni is, a bajból párja, Gyöngyi húzta ki, akit idővel szeretne majd feleségül venni.

Lapite Oludayo, azaz Fekete Pákó már egy ideje nem szerepelt tévéműsorokban, hamarosan azonban mégis találkozhatunk vele a FarmVIP műsorában. A celeb azonban elárulta, hogy bár most elvállalta ezt a felkérést, mégis berendezkedett már a civil éltere. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Igazából a média fordított hátat nekem. Egy időben a csapból is én folytam, aztán hirtelen már nem kellettem senkinek. Lelkileg nagyon rosszul viseltem a mellőzöttséget, nem hívtak se fellépni, se szerepelni, és az anyagi tartalékaimat is teljesen feléltem. A barátaimhoz mentem át ebédelni, kétségbeesetten kerestem az emberek társaságát, de hiábavaló volt minden próbálkozás, egyre mélyebbre kerültem.

– mesélte a Story magazinnak.

Fekete Pákót mint mondja, végül a párja, Gyöngyi húzta ki a gödörből, akivel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg.

„Soha nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom, de Gyöngyi mindenben támogat, mutatja az utat nekem, és a legnehezebb időkben is mellettem áll.” – árulta el szerelméről Pákó, majd azt is megosztotta, hogy hogyan ismerkedtek meg egymással: 

„Az egyik asztalhoz leült Gyöngyi egy férfival. Gondoltam, viccből odamegyek hozzájuk, kiadom magam pincérnek, és felveszem a rendelésüket. Így is tettem, majd annyira jól elbeszélgettem velük, hogy odaültem közéjük. Kiderült, hogy a pasi csupán Gyöngyi egyik jóbarátja, ráadásul az első randevúnkat is neki köszönhetem. Miután összebarátkoztunk, azt mondta, hogy szeretne adni nekem egy üveg tömörkényi pálinkát, de csak Gyöngyin keresztül tudja eljuttatni hozzám, mert ő nemsokára repül vissza Angliába. Ezután számot cseréltünk Gyöngyivel, majd azon kaptuk magunkat, hogy szinte mindennap beszélünk telefonon, végül a találkozót is összehoztuk.”

A FarmVIP legújabb sztárjának azért nagyon fontos ez a kapcsolat, mert párja ébresztette rá, hogy sosem szabad feladni a dolgokat, még a legnehezebb időkben sem. Elkezdett ismét dalokat írni, egyre több felkérést és fellépést vállalt, mára pedig ismét rendszeres résztvevője lett esküvőknek, születésnapoknak és falunapoknak – oda megy, ahol épp szükség van rá, az élete pedig újra sínre került.

„Még az eljegyzésre sem került sor, de ami késik, nem múlik. Mivel érett, idősebb korunkban találkoztunk, így közös családalapítást nem terveztünk, nekem már van két nagyobb fiam az előző kapcsolataimból, az egyikük 15, másik 28 éves. De természetesen szeretnénk összeházasodni. Nigériában tradicionális afrikai öltözetben szeretnénk összekötni az életünket, és a hagyományokhoz híven egy látnok is részt venne a szertartáson, aki beavat minket a jövőnkbe, és kézrátétellel megjósolja, hogy milyen közös élet vár ránk Gyöngyivel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top