nlc.hu
Sztárok
Kemény történeten van túl Szabó Simon és Balogh Edina szerelme

Kemény történeten van túl Szabó Simon és Balogh Edina szerelme

Számba vette az elmúlt egy év történéseit Balogh Edina. Nehéz időszakon vannak túl párjával és egyáltalán nem hétköznapi módon kezdődött kapcsolatuk.

Nem volt egyszerű a találkozás Balogh Edina és Szabó Simon számára, a sztárpár mindkét tagja ugyanis egy házasságból lépett ki pont azelőtt, mielőtt összemelegedtek volna. A pár most elárulta, miként látja a kapcsolatát egy év távlatából.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Nagyon kemény történeten vagyunk túl. A mi kapcsolatunk nem annyira hétköznapi, nem egy randevúval kezdődött. Nem egy gyönyörű mozifilm és utána egy vacsora, hanem mi azért edzetten jöttünk ebbe a kapcsolatba, mind a ketten. Egy edzőtáborból jöttünk, a mi kapcsolatunkat nem tudja semmi megrázni, úgyhogy bennünk teljes nyugalom van

– nézett vissza az eddig történtekre Edina a Bors magazinnak.

A FarmVIP műsorában alakult ki köztük a szimpátia

Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. (…) Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot. (…) Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó” – ecsetelte korábban Balogh Edina, majd hozzátette, hogy bizonyos szempontból nagyon hasonló volt az élethelyzetük. 

A kaland-reality után továbbra is tartották a kapcsolatot. Mint mondta, a műsor után eleinte csak barátként találkoztak, aztán azon kapták magukat, hogy ezek a találkozók egyszer csak már másról szóltak. „A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. (…) Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni” – vallotta meg korábban a kapcsolatuk kezdetét a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top