nlc.hu
Sztárok
Összeköltözött a ValóVilág 12. álompárja

Már össze is költözött a Való Világ idei évadának álompárja

Megmutatták a közös otthonukat.

VV Dudu és VV Dorka augusztus elején még csak a jövőjüket tervezgették, egy hónappal később pedig már első közös szerelmi fészkükben fogadták a Fókuszt. “Gyertek csak! A leendő feleségem és a közös kislányunk, Szofi” – köszöntötte a stábot az ajtóban a 23 éves Dudu a nála egy évvel fiatalabb párjára és a közös kutyájukra utalva. 

A Való Világ 12. szériájának szerelmespárja büszke arra, hogy a VV-szerelmekkel ellentétben ők – hónapokkal a valóságshow után is – együtt vannak, és boldogabbak mint valaha.

Elárulták, nem volt egyszerű a költözés, különösen Dorka viselte rosszul az ezzel járó stresszt és fáradalmakat. “Nagyon nehéz volt, nagyon rosszul éltem meg. Rengeteget veszekedtünk, de mindenen. Állandóan feszültek voltunk, mert nem haladtunk, mert egy olyan lakásba költöztünk be, amin azért kellett újítgatni dolgokat. Ki kellett festeni, ez mind ránk maradt. Úgyhogy elég sokat veszekedtünk, alig vártam, hogy vége legyen. Aztán amikor már összeállt a kép, azóta olyan, mintha kicserélték volna, azóta nagyon aranyos, szóval visszatért” – ecsetelte Dorka a költözésről és a párjáról.

Arról is beszéltek a Fókusznak adott interjúban, hogy számukra a fejtörést nem is a lakásátalakítás, hanem a megfelelő lakás megtalálása okozta.

Duduék amúgy őrült tempót diktálnak: a Villa után nem sokkal Olaszországba utaztak egy közös nyaralásra, most már az összeköltözésen is túl vannak, sőt Dorka már egy “ígéret-gyűrűt” is kapott.

“Most két évig nyaralgatni fogunk, (…) azután szeretnénk gyereket” – osztotta meg a terveiket Dorka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top