nlc.hu
Sztárok
Postás Józsi látványosan lefogyott: ennek köszönhető a döbbenetes átalakulása

Postás Józsi látványosan lefogyott: íme a titka

123 kilót mutatott alatta a mérleg, amikor rájött: változtatnia kell az életmódján.

Postás Józsinak 40 kilótól sikerült megszabadulnia, nagy fogyásának okát és titkát pedig meg is osztotta a világgal. Mint mondta, jelenleg az a célja, hogy súlyát megtartsa, ami 123 kilóról 83 kilóra módosult. 

Postás Józsi 2007-ben (Fotó: Fotocentral)

Postás Józsi 2007-ben (Fotó: Fotocentral)

Bár a postás foglalkozása fitten tartotta a zenéléssel is foglalkozó férfit, azonban miután 2013-ban távozott a postától, egyre csak szaladtak rá a fölös kilók. Ráadásul 2013-as autóbalesete után hét műtéten esett át, és a gyógyulás során nem mozgott, plusz rosszul is étkezett, így végül 123 kilót mutatott a mérleg. Józsi ekkor döntötte el, hogy muszáj változtatnia:

„2019-ben 123 kilót mutatott a mérleg, amit meg a tükör… Mit tagadjam, amikor elhatároztam, hogy életmódot váltak, annak hiúsági oka is volt. De főleg egészségügyi. Fájt a bokám, fáradékonyabb voltam, és a színpadon sem bírtam úgy szuflával. Döntenem kellett” – mondta, majd elárulta, hogy milyen praktikával sikerült végül megszabadulnia a fölös kilóktól: 

Száműztem a lisztet, a zsíros ételeket és a cukrot, helyette sok zöldséget, sovány húsokat és teljes őrlésű termékeket fogyasztok. Ma is a párom rakja össze az étrendemet, azaz, hogy mit és mennyit ehetek, és mindent elkészít nekem. Én főzni nem tudok, de a vásárlásban már százszázalékosan tudatos vagyok

– mesélte a Story magazinnak az énekes, aki bár nem sportolt különösebben, mégis nagyon sokat sétált.

Postás Józsi a gigafogyás előtt és után – Fotók: Facebook / @Postás Józsi új

Postás Józsi a gigafogyás előtt és után – Fotók: Facebook / @Postás Józsi új

Nagy fogyása mellett magánéletéről is beszélt az előadó, aki elárulta, miért nem került még sor arra, hogy feleségül vegye Barbarát, akivel már 10 éve vannak kapcsolatban.

„Voltunk házasok, tudjuk, hogy nem a papíron múlik a siker. Egyelőre nem került szóba, mindig más volt a prioritás. Ennél mindig fontosabb az emberi oldala, az értékrend, amit képvisel, és hogy milyen társ tud lenni” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top