nlc.hu
Sztárok
Havas Henrik a Duna fogságában ragadt

Havas Henrik a Duna fogságában ragadt

A Duna áradása miatt Kisoroszi fogságba került. Az ott élő Havas Henrik humorosan számol be a körülményekről.

Kisoroszit teljesen elzárta az árvíz a külvilágtól. A polgármester úgy készül, hogy egy hétig tart majd az az időszak, amíg a településről nem tudnak közúti közlekedéssel kijönni, illetve bemenni a helyiek. A Kisorosziban élő Havas Henrik a hivatalos Facebook-oldalán szólalt meg arról, milyen körülmények uralkodnak náluk – írja a Blikk.

Havas Henrik a Duna fogságában ragadt

(Fotó: Sajtóklub)

Nagyjából már hétfőn lehetett tudni, hogy hat-nyolc napig Kisoroszi megközelíthetetlen járművel. Kérdeztem az unokámtól, aki negyedik éve a Pozsonyi úti lakásomban vesztegel, mit szólna, ha nagypapa a lakásában húzná meg magát. A válasz: “Imádlak, nagypapa, de nem örülnék neki, mert felborítod az életritmusomat

 

– írta viccesen Havas Henrik.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Havas Henrik egyébként sem unatkozik, áprilisban robbant a hír, hogy ő lett Gattyán György dúsgazdag üzletember médiabirodalmának elnöke. Lapinformációk szerint az új elnök feladata a frisshirek.hu online portál olvasótáborának, illetve a hozzá tartozó YouTube-csatorna nézőszámának a növelése lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top