nlc.hu
Sztárok
Marics Peti Rúzsa Magdinak: „ma még egy jó szavad nem volt hozzám"

Marics Peti Rúzsa Magdinak: „ma még egy jó szavad nem volt hozzám”

Marics Peti máris pimaszkodni kezdett Rúzsa Magdival.

A TV2-n 12 év kihagyás után, szeptember 22-től láthatjuk a Megasztár tehetségkutatót.

A a showműsor zsűrije, Rúzsa Magdi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi és Marsalkó Dávid többszáz lelkes énekes-jelöltet hallgatott meg nyáron a Bálna rendezvénycsarnokban. Köztük felbukkantak olyan csiszolatlan gyémántok is, akik a jövő sztárjaivá válhatnak.

Marics Peti Rúzsa Magdinak: „ma még egy jó szavad nem volt hozzám"

(Fotó: Tv2/Sajtószoba)

Marics Peti már otthonosan érzi magát a zsűriszékben, ahol nem kíméli társait. Rúzsa Magdit is megcsípte:

“Én kiválasztottalak téged, de ma még egy jó szavad nem volt hozzám, Magdi. Hát nem baj, majd csak javul majd ez azért majd. Kicsi valami kapcsolódásunk nekünk van” – mondta Marics, aki azt is elárulta, hogy nem mindig értettek egyet a zsűritagok bizonyos énekeseknél.

“Piszok erős a mezőny. Szerencsére többnyire megvolt az összhang a zsűriben, de azért előfordultak olyan helyzetek, amikor nem értettünk egyet. Alapvetően nem félek a konfrontációtól, tehát elmondom a véleményemet. Viszont amikor már tíz perce ugyanazt boncolgatjuk, előfordul, hogy kivonom magam a forgalomból. Az életben is ilyen vagyok: ha azt érzem, valami nem korrekt, igazságtalan vagy nagyon szembemegy a látásmódommal, azt mindenképp jelzem. De ha nincs megértés, azzal nem tudok mit kezdeni” – mondta Marics Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top