nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka szívmelengető sorai a gyermekeihez.

Rubint Réka szívmelengető posztban köszöntötte három gyermekét

A kevesebbet látott Zalánról is mesélt posztjában Rubint Réka.

Először is szeretném megköszönni a rengeteg üzenetet, gratulációt, amit Norbika – nekem mindig Norbika marad – tegnap esti Megasztárban való szereplése után küldtetek

– kezdte sorait Rubint Réka, akinek fia a Megasztárban, a Farm VIP-ben és a katonaságban is jól teljesít, teljesített. Lánya pedig a Sztárboxban diktált őrült tempót. Réka úgy folytatta, hogy nehezen találja a szavakat, mert elképesztő az a szeretet és elismerés, amit az elmúlt hetekben Lara és Norbika önerőjükből kaptak. “Nem miattunk, hanem a teljesítményük miatt!”

Schobert Norbi, Rubint Réka, igj. Schobert Norbi, és Zalán

Schobert Norbi, Rubint Réka, ifj. Schobert Norbi, és Zalán a Sztárboxban, Lara mérkőzésén. (Fotó: Trenka Attila

„Annyira, de annyira büszke vagyok mindhárom gyermekemre! Zalánra, aki 7 éve kitűnő tanuló és a felvételi évében épp a középfokú nyelvvizsgájára készül, egy igazi jólelkű, tisztaszívű, kötelességtudó csoda. Larára és Norbikára , hogy ilyen fiatalon, ilyen elszántsággal, tisztelettel, szorgalommal és maximális alázattal küzdenek az álmaik megvalósításáért! Volt idő, amikor lépten-nyomon olyan kommentekbe akadtam, ahol ismeretlenül azt írták rólam, hogy rossz anya vagyok. Akkor elbizonytalanodtam és igen, feltettem magamban számtalanszor a kérdést: Jól csinálom?” – írta le kételyeit Réka, aki látva a gyermekeit ma már tudja a választ. 

„Nem tudtam volna ennél jobban csinálni és rettenetesen büszke vagyok…Hagytam őket szárnyalni és azt csinálni ami boldoggá teszi őket … Csodálatos látni azt, ahogyan kibontakoznak és meg merik mutatni, hogy milyenek is ők valójában. Soha ne álljatok a gyermekeitek útjába! Óvjátok, védjétek Őket a szeretetetekkel, de engedjétek, hogy a saját álmaikat, a saját életüket éljèk ès ne a Tiéteket!”

Kiemelt kép: Rubint Réka/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top