nlc.hu
Sztárok
Meggyalázták Berki Krisztián sírját

Durván meggyalázták Berki Krisztián sírját, tajtékzik az édesanyja

Az ízléstelen tréfa alaposan kiverte a biztosítékot a gyászoló asszonynál.
Mayer Júlia,

Tajtékzik, őrjöng Berki Krisztián édesanyja, durván meggyalázták a fia sírját. Rátettek egy vasalót az egykori izomceleb síremlékére. Az ízléstelen tréfával valószínűleg arra utaltak, hogy a 2 évvel ezelőtt elhunyt Berki Krisztián korábban többször is a herevasalásával borzolta a kedélyeket. A Tények Plusznak megszólalt az édesanyja; megtörten, könnyeivel küzdve nyilatkozott.

“Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál! Ezen rendesen felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Egy halottat így megalázni!” – fakadt ki Mayer Júlia.

Nem tud és nem is akar megbocsátani az elkövetőnek, aki meggyalázta a fia nyughelyét. Bevallotta, folyamatosan az jár a fejében, hogy lehet képes valaki ilyen aljasságra: “Majd a sorsa utoléri. Az ilyen gonosz embereket nem bírom elviselni. Ez szemétség! Ez az alja! Egy féreg lehetett. Lehet, hogy jót is röhögött magában”. 

Mayer Júlia arról is beszélt a Tények Plusznak adott interjúban, hogy semmit se csillapodott a fájdalma a fia halála óta: “Nem vagyok jól, mert van, mikor egész nap eszemben van, hogy miért kellett elmennie. Még most sem tudom felfogni, hogy miért kellett ennek megtörténnie”.

A vasalót azóta már eltávolították a sírról.

A feldúlt édesanya legközelebb Mindenszentekkor látogat majd ki a Farkasréti temetőbe.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top