nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő elhagyott egymillió forintot az utcán, két becsületes fiatal találta meg a sztárséf pénzét

Rácz Jenő elhagyott egymillió forintot az utcán, két becsületes fiatal találta meg a pénzt

A sztárséfnek óriási szerencséje volt, mert akik megtalálták a pénzt tartalmazó táskát, a becsületes utat választották.

Hiánytalanul visszakapta Rácz Jenő az elhagyott táskáját, amelyben csaknem egymillió forint volt – számolt be a sztárséf a közösségi oldalán.

Mindezt két fiatalembernek köszönheti, akik ahelyett, hogy megtartották volna a szép summát, becsületes megtalálóként visszaadták a séf értékeit.

Rácz Jenő

Fotó: RTL / Sajtóklub

A pénz helyett a becsületet választották és hiánytalanul kaptam vissza a táskámat! Nagy dolog a mai világban, minden tiszteletem az övék!

– írta Rácz Jenő, hozzátéve, hogy hálája jeléül meghívta a két fiatalt az éttermébe, a Rumourba egy vacsorára.

A Blikk azt írja, hogy a séf egy korábbi videójában részletezte, hogyan veszítette el a táskáját. „Dóri utánam szólt, hogy Kamilla meg akar ölelni indulás előtt. Kiugrottam az autóból, a táskámat az autó tetejére tettem. Amikor visszaszálltam, otthagytam, mint aki jól végezte a dolgát, olyan fáradt voltam, és elindultam.A harmadik-negyedik kanyarban le is repülhetett a pénztárcámmal együtt, ami tele volt pénzzel és iratokkal”– idézte fel Rácz Jenő a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top