nlc.hu
Sztárok
Felépült infarktusából Bangó Marika

Bangó Marika a súlyos infarktusa után: „Vannak dolgok, amiket soha többé nem csinálhatok”

Tudja, hogy óvatosnak kell lennie.

Bangó Marika súlyos hátsó fali infarktust kapott a nyáron. Komoly életveszélyben volt, az orvosok ezért azonnal meg is műtötték. Azóta ugyan felépült az énekesnő és visszatért a színpadra, de azért nem minden a régi. Az orvosok figyelmeztették, hogy nagyon oda kell magára figyelnie. 

“Vannak dolgok, amiket soha többé nem csinálhatok, a fizikai munka például tilos lett… Ilyen az ablakpucolás is, azt például örökre elfelejthetem. Nehéz megállnom, hogy ne dolgozzak annyit, mint rég, (…) de most innen is és onnan is le kell csípni egy picit, hogy még sokáig élvezhessem a családom szeretetét”vallotta be a Borsnak.

A koncerteket a hírek szerint jól bírja fizikálisan, de a párja, Horváth Elemér azért még mindig nagyon aggódik érte: “Látom, hogy nagy lendülettel indult újra, de igyekszem megértetni vele, hogy fokozatosan kell visszatérnie. (…) Imádom a feleségem, nekem áldozta az egész életét. Most nekem az a feladatom, hogy vigyázzak rá.”

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top