nlc.hu
Sztárok

Bangó Marika kibékült az anyjával

Bangó Marika: „Nem normális, hogy egy anya és lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással”

Bangó Margit és a lánya, Marika 9 év után rendezték a kapcsolatukat.

Bangó Marika karácsonykor közölte egy fotóval, hogy kilenc év után szent a béke közte, és az édesanyja, Bangó Margit között. Azt nem tudni pontosan, hogy mi okozta annak idején a sértődést, de nem csak Margit, hanem Tina sem beszélt Marikával évekig. Sőt, utóbbi most, az új fotókon sem szerepel. Marika és a Margit először beszéltek a Storynak arról, hogy mi hozta össze őket újra. 

„Ő telefonált nekünk, először nem velem, hanem Mónika lányommal beszélt. Ő mesélte el, hogy anyám hívott minket. Szó szerint megrendített. Ennyi idő elteltével ez nem meglepő. Egy fél órát teljes sokkban voltam, és utána azt mondtam: beszélek vele, és visszahívtam. Több mint öt órán át beszéltünk, és rengeteget sírtunk. Nem normális dolog az, hogy egy anya és a lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással” – árulta el a lapnak Marika. 

„Most van közöttünk egy élő anya-lánya viszony: átjárunk egymáshoz, és telefonon is szoktunk beszélgetni. Az igazat megvallva, soha sem volt ennyire jó kapcsolatunk, soha nem engedtük magunkhoz ennyire közel a másikat” – mondta Bangó Margit lánya, aki aztán sejtelmesen ugyan, de arról is szót ejtett Tinával kapcsolatban, hogy még nem jött el a békülés ideje.

A Story

A Story

Ezt is a Story írta meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top