nlc.hu
Sztárok
Kempf Zozo állapotáról vallott

Kempf Zozo állapotáról vallott súlyos balesete után

Több helyen arccsonttörést szenvedett Kempf Zoltán, a magyar BMX freestyle egyik legnagyobb alakja a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon - számolt be az esetről korábban az MTI.

Kempf Zozo gyakorlata közben olyan balszerencsésen esett és ért talajt, hogy fejsérülése miatt azonnal kórházba, intenzív osztályra szállították.

A 27 éves sportoló a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, hogy hírt adjon az állapotáról. Követőinek üzent, akik bizonyára tűkön ülve várták, hogy végre valami információt megtudjanak róla. Súlyos sérülései ellenére a fiatal sportoló azt írja, hamarosan Magyarországra szállítják Svájcból, és ugyan egy ideig nem fog tudni edzeni, minden erejével azon van, hogy felépüljön és visszatérjen a sporthoz.

Kempf Zozo állapotáról vallott súlyos balesete után

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

„Voltak sérülések… volt olyan bokasérülésem, amikor az összes külső bokaszalagom elszakadt. Ez volt az egyetlen műtétem. Volt egy bicikliversenyem, még itt, Pesten, a Normafán. Behoztam a második helyet, volt utána egy kis after party. Jövünk lefelé az Istenhegyin, azt is megúszom fék nélkül, az nagyon komoly. Akkor már csak bent a városban gurulgattunk, amikor azegyik barátommal összeakadt a kormány. Nem is az, hogy figyelmetlen voltam… sajnos, bénázás volt, és nekiestem egy fémoszlopnak az utcán. Akkor szilánkosra tört a koponyám…” – mesélte korábban Zozo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top