nlc.hu
Sztárok
Árulok: Herceg Erika feladta a játékot

Herceg Erika összeomlott, feladta Az Árulókat

Megtört a taktikai-pszichológiai reality-műsor súlya alatt.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legutóbbi adásában a reggelinél a társaság megdöbbent, mert két játékos sem érkezett meg. A Játékmester elmondta: Gáspár Katát meggyilkolták éjjel az Árulók, Herceg Erika pedig feladta a játékot.

“Erika egészségügyi okokra hivatkozva elhagyta a kastélyt és nem tér vissza többé” – osztotta meg a többiekkel Árpa Attila.

A 2022-es X-Faktor mentora ugyanúgy távozott a reality-ből, akárcsak a tavalyi évadban Görög Zita. Az énekesnő is összeomlott, az elmúlt napokban többször is zokogásban tört ki.  

Távozását a következőkkel indokolta a kamerák előtt: “Ez a játék nagyon nehéz. Feladom. Én az első 3-4 napban azzal voltam elfoglalva, hogy folyamatosan agyaltam, figyeltem a jeleket, hogy kik az Árulók. Nagyon legyengültem. Nagyon. Akkor jöttem rá, hogy mi a lényeg: az, hogy itt te egyedül vagy. Neked ezt a játékot végig kell csinálnod egyes egyedül. Mert, hogy ha nem, egyszerűen megbolondulsz. Legyengülsz, fáradt leszel, az agyad robban szét, és feladod a játékot, ahogy most én”.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top