nlc.hu
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Csenge: „Jót tesz a kapcsolatunknak a távolság”

Fésűs Nelly lánya, Csenge: „Jót tesz a kapcsolatunknak a távolság”

Horváth Csenge már saját lábon áll, a divatszakmában helyezkedett el.

A 21 éves Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya, régóta saját háztartást vezet, és a divatszakmában dolgozik. Mint mondja, nagyon büszke, hogy a kitartása és talpraesettsége mellett a bomba külsejét is édesanyjától, Fésűs Nellytől örökölte.

„Tény, hogy anyára nézek, és megnyugszom. Nem kell azon aggódnom, hogyan nézek majd ki ötvenévesen. Ha csak fele annyira jól, mint most ő, én már elégedett és boldog leszek” – mondta Csenge, aki azt is elárulta, hogy a hétköznapokban nagyon keveset tudnak személyesen találkozni édesanyjával, amióta elköltözött otthonról, ezért is találták ki, hogy egy évben egyszer, egy hétre hármasban elmennek egy tengerparti helyre Elza kishúgával és édesanyjával.

Fésűs Nelly lánya, Csenge: „Jót tesz a kapcsolatunknak a távolság”

(Fotó: RTL Sajtóklub)

„Szerintem nagyon jót tesz a távolság a kapcsolatunknak anyával. Százszor jobb viszonyban vagyunk, mint azelőtt. Az utazásokon az együtt töltött intenzív időt pedig tényleg csak jóra használjuk: töltődünk, egymásra koncentrálunk, és ez utána sokáig kitart. Ezt az otthoni mókuskerékben nem tudjuk megtenni” – mondta Csenge a story.hu-nak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top