nlc.hu
Sztárok
Tüdőbetegként is táncolhat Lagzi Lajcsi a DWTS-ban?

Súlyos tüdőbetegként is táncolhat Lagzi Lajcsi a Dancing with the Stars-ban? Megszólalt az orvos

Sokakban felmerült, mi lesz a zenész betegségével.

Állítólag az idei Dancing with the Stars nagy durranása a lábán nyomkövetővel táncoló Lagzi Lajcsi (Galambos Lajos) lesz. Táncpartnere pedig állítólag Südi Iringó. A párosuk igencsak nagyot szólna, hiszen egy ideje mindketten visszavonulót fújtak a vörös szőnyegről. Mint a Story magazin írja, a hír napvilágra kerülése után nem is nyomkövető bilincs izgatta a kommentelőket, hanem inkább azt feszegette a legtöbb komment, hogyan tud órákon át próbálni súlyos betegen a nyáron szabadult trombitaművész, hiszen állítólag nehezen kap levegőt.

A Story magazin utánajárt.

Lagzi Lajcsi 14 hónapot töltött a börtönben, július óta a boldogasszonypusztai birtokán él nyomkövetővel a lábán - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó (2024.07.04.-i adás)

Lagzi Lajcsi 14 hónapot töltött a börtönben, július óta a boldogasszonypusztai birtokán él nyomkövetővel a lábán – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024.07.04.-i adás)

Lagzi Lajcsi a COPD nevű krónikus tüdőbetegséggel küzd, ami miatt a büntetését is a baracskai börtön kórházrészlegén töltötte. A betegségről több tüdőspecialistát is kifaggatott a Story magazin, ők egyöntetű választ adtak annak kapcsán, hogy tüdőtágulattal belevághat-e valaki egy olyan emberpróbáló felkészülésbe, mint a táncos show-műsor, anélkül, hogy az állapota súlyosbodna.

Ez nem egy gyógyítható betegség, ugyanakkor egyre jobban karbantartható, akár tünetmentessé is tehető. Minden stádiumban javasolt a mozgás, hiszen a légzőizmok ezzel is tornáztatva vannak, és a tüdőt edzeni kell. De természetesen azért vizsgálni kell azt is, ki mit bír el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Lagzi Lajcsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top