nlc.hu
Sztárok
Visszatér Vivien gazda egyik kikosarazott jelöltje

Házasodna a gazda: visszatér az egyik kikosarazott jelölt, kemény döntés elé állítja Vivien gazdát

Dani alaposan megkavarja a szálakat.

Dani egyszer már kosarat kapott Viviven gazdától, de ismét felbukkan a kiszemeltje tanyáján – derül ki a Házasodna a gazda hétfői adásának az előzeteséből.

“Új lovászfiú? Kicsit túlöltözte a bulit, nem?” – jegyezte meg élcelődve az egyik vetélytársa, amikor feltűnt a férfi csákvári tanyán. 

Dani ráadásul vallomást is tesz a 32 éves, lovas ranch vezetőnek.

“Hát, most mi lesz?” – kérdezett rá Vivien gazda, hogy újra felbukkant a színen, mire a korábban hazaküldött 29 éves, szombathelyi, magas-, és mélyépítész kerek perec kimondja a szándékait: “Azt neked kell eldöntened. Én érted jöttem”.

Vivien gazda amúgy mostanáig négy jelöltben gondolkodott (a 42 éves, szekszárdi, labdarúgó játékvezető, Sanyi; a 42 éves budapesti vállalkozó, Balázs; a 30 éves, fülöpszállási értékesítő, Roland és a 32 éves, balatonfüredi programozó, Ádám) gondolkodott, a visszatérő udvarló azonban minden bizonnyal megbolygatja a szálakat.

A csákvári ranch vezető amúgy korábban azért kosarazta ki Danit, mivel a megismerkedésük után 3 napra vissza kellett térnie a munkahelyére a férfinek, ez pedig nem imponált Vivinek. A gazda ebből azt szűrte le, hogy az udvarlójának fontosabb a karrierje, ráadásul a férfi korábbi párkapcsolata is éppen emiatt ment tönkre.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top