nlc.hu
Sztárok
Alekosz exe a Megasztárban

Megasztár: Alekosz exét, Varsányi Rékát leállította Rúzsa Magdi

Alekosz exe, Varsányi Réka is megmérettette magát a Megasztárban.

Varsányi Rékát Alekosz barátnőjeként ismerte meg az ország, az Ázsia Expresszben is láthattuk az édesanyát, ahol nagyon megszerették a nézők. Réka másfél éve kezdett el komolyabban foglalkozni az énekléssel, és úgy gondolta, megmutatja tudását a Megasztárban.

Megasztár: Alekosz exét, Varsányi Rékát leállította Rúzsa Magdi

(Fotó: TV2)

Produkcióján nagyon érezhető volt a lámpaláz, Rúzsa Magdi le is állította. „Még nagyon sok technikai dolog van, amit ha megoldasz és sokat gyakorolsz, simán el tudom képzelni, hogy ha néhány év múlva kiállsz ezzel a dallal, nagyot fog ütni, de ez még most nem…” – mondta Rúzsa Magdi. „Igen, ez most még korai, de van ott alapanyag, talán legközelebb” – értett egyet Caramel.

Alekosz és Réka kapcsolata az Ázsia Expressz óta véget ért, sőt, komolyan eldurvult a konfliktus. Többek között bántalmazással vádolták meg egymást.

“Valótlanságokat állítasz. 2 hét volt míg meggyógyultak a sérüléseim amiket okoztál. Látták a kollégám is és azt is, hogy hetekig sírtam.A szomszédodat kértem elsőnek hogy segítsen, de azt mondta nem mer veled újat húzni. Aztán igen én hívtam rendőrt. A franc se akart ott maradni akkor. Leverted a szemüvegemet amikor dulakodtunk majd 3 hétig nem adtad vissza és nem láttam. Egy undorító ember vagy. Bántalmazó” – írta Alekoszról Varsányi Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top