nlc.hu
Trend

Varsányi Réka gigafogyása

55 kilót dobott le Alekosz exe, Varsányi Réka – elárulta gigafogyása titkát az Ázsia Expressz sztárja

Drasztikus átalakulásával most másokat is motivál.

Az Ázsia Expresszből megismert Varsányi Réka óriási átalakuláson ment keresztül az elmúlt években: 120 kilóról 65-re fogyott, teljesen egyedül. A közösségi oldalán a minap megosztott egy fotót, melyen azt mutatta meg, hogyan nézett ki a gigafogyása előtt. A Ripostnak elárulta, miért küzdött annak idején a kilókkal, illetve hogyan tartja most formában magát.

Varsányi Réka,

Varsányi Réka nagyon sokat fogyott az elmúlt években – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.11.16.-i adás)

Mint mondja, a gyerekei születése után szaladtak fel rá a kilók. A 65 kilós eredményt pedig rengeteg kitartással érte el, ráadásul a mai napig folyamatosan edz, hogy formában tartsa magát. “Igyekeztem úgy alakítani az edzéseimet, hogy bármikor tudjak mozogni, ne függjek egy intézménytől, az anyagiaktól, vagy az időjárástól” – mesélte. Ha szép az idő, zenét hallgatva fut, levezetésnek pedig a kültéri kondiparkokban edz. Amennyiben az időjárás nem túl kedvező, akkor viszont otthon szokott edzeni.

A bulvárlapnak bevallotta, az extrém túlsúlya lelki okokra volt visszavezethető, hiszen korábban, a gyerekei születése előtt nagyon is jó sportolónak számított: atletizált, úszott és lovasíjászkodott is.

Varsányi Réka amúgy kivirágzott, mióta szakított Alekosszal. Mindenképpen jót tett neki az Ázsia Expressz, hiszen a rengeteg pozitív visszajelzés erőt adott neki a változtatáshoz, sőt már nyitott egy új szerelemre is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top