nlc.hu
Sztárok
Az X-Faktort nézve szemelte ki párját Miskovits Marci

Az X-Faktort nézve szemelte ki párját Miskovits Marci

A műsorvezető nem tétlenkedett, azonnal felvette a kapcsolatot Nicuta Nicoval, aki nyitott volt a beszélgetésre.

Országhatárokat ívelt át az X-Faktorban feltűnt Nicuta Nico és Miskovits Marci szerelme, akik a virtuális térben „találkoztak” először.

Fotó: RTL

Fotó: RTL

„Az X-Faktorban láttam, ráírtam Instán, elkezdtünk beszélgetni…Én arra emlékszem, hogy ez egy folyamatos beszélgetés volt” – idézte fel a kezdeteket Miskovits Marci, akinek kedvese többek között azért költözött Erdélyből Magyarországra, hogy kapcsolatukat ne hátráltassa a távolság.

„Nincs itt a családom, még az elején nem is voltak nagyon barátaim, úgyhogy tényleg csak Marci volt nekem. Éreztem egy kicsit, hogy ő a támaszom. Még mindig az, csak az változott, hogy most már nekem is lettek itt barátaim” – mondta a Fókuszban Nico, aki nemcsak a trófea megszerzése miatt mondott igent a Nyerő Párosra.

„Azért is vártam annyira a Nyerő Párost, mert végre nincs telefon, rám tud koncentrálni!” – lelkendezett az énekesnő, akinek párja azt is elárulta, hogy miért szeret inkább otthon lenni kedvesével, mint kimozdulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top