nlc.hu
Sztárok
Zátonyra futott Molnár Anikó románca

Zátonyra futott Molnár Anikó románca, a férfi a születésnapját is elrontotta

Ahelyett, hogy részt vett volna egy egzotikus utazáson, sajnos az események rosszra fordulása miatt végül itthon töltötte Molnár Anikó a születésnapját.

Molnár Anikó bár egy ideig úgy gondolta, több is lehet közte és egy barátja közt, sajnos rosszra fordultak a dolgok, ráadásul nem sokkal Anikó születésnapja előtt. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A Való Világ egykori sztárjának bár karrierje és anyagi helyzete egyre feljebb ível az OnlyFans oldalának köszönhetően, a nagy szerelem úgy tűnik még mindig várat magára az életében. A szőke bombázó habár most remélte, hogy végre rá talált a nagybetűs szerelem, végül az illető miatt még a születésnapját sem tudta külföldön tölteni, mint ahogyan azt előre eltervezte. Az egykori Nagy Ő nem titkolja, bízik abban, hogy amikor eljön az ideje, rátalál az igaz szerelem, de egyelőre nem túl szerencsés ezen a téren.

A szőkeség a baráti körében ismerte meg a szóban forgó férfit, akivel a 49. születésnapja alkalmából szeretett volna elutazni egy egzotikus úti célra. A nagy kaland azonban meghiúsult, mivel zátonyra futott a kapcsolatuk. 

“Lett volna valaki, akivel elutaztam volna, de végül itthon maradtam, amire megvolt az okom. Régóta ismertem már ezt a srácot, akiről szó van, és az a helyzet, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek súrlódások közöttünk. Nekem pedig arra nincs szükségem, hogy ahelyett, hogy eltöltenék egy csodálatos hetet egy szép helyen, vitatkozzak valakivel. Inkább itthon maradtam…” – mesélte Anikó.

Nagy csalódás volt, hiszen az volt minden álmom, hogy a negyvenes éveimet kint búcsúztassam el, ehelyett itthon ültem, egyedül… Jövőre ötvenéves leszek, hiszek benne, hogy az a születésnapom mindennél boldogabb lesz

– jegyezte meg a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top