nlc.hu
Sztárok
Hízókúrára fogták Hódi Pamelát

Hízókúrára fogták Hódi Pamelát

Hódi Pamela a Sztárboxra való felkészülése alatt élete formáját érte el, de most mégis hízókúrára fogta edzője.

Hódi Pamela teste drasztikusan átalakult a Sztárboxra való felkészülés alatt. Az influenszer arról mesélt a Best magazinnak, hogy kicsit át is esett a ló túloldalára.

“A másik nehezítő tényező, amit különben sosem gondoltam volna, hogy túlságosan is lefogytam, szóval hízókúrára fogott az edzőm, Hidvégi Gyuri. Ahhoz, hogy kellő energiám legyen, hogy bírjam a ringben, ennem kell. Gyuri, az edzőmként nem pusztán a technikai és erőnléti felkészültségemre ügyel, hanem arra is, hogy mentálisan is megfelelő legyen a kondícióm, mi több, azt is ellenőrzi, rendesen táplálkozom-e. Nyáron a nagy melegben alig tudtam valamit letuszkolni a torkomon. Most már sokkal jobb a helyzet, egy este fehér kenyeret ettem szalonnával. Bence le is fotózta és azonnal küldte az edzőmnek” – mesélte Hódi Pamela, aki nemrég súlyosan megsérült az egyik edzésén.

Hízókúrára fogták Hódi Pamelát

(Fotó: fotocentral)

“6 nappal ezelőtt váratlan dolog történt. Lesérültem. Kimondhatatlanul fáj a szívem, szavakba nem tudom leírni, mennyire megviselt az első 3 nap. (…) Az MRI kimutatta, hogy részleges izomszakadás történt a jobb bicepszemben, sérült a felkari izmom, illetve 5-6 cm ödéma is képződött” – mondta Pamela.

Jelenlegi állapotáról így írt: “Ezen a héten arról szólt a felkészülésem, hogy kezelésről kezelésre jártam azért, hogy ott tudjak állni a finálén a ringben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top