nlc.hu
Sztárok
Jennifer Lopez először beszélt válásáról

Jennifer Lopez először beszélt a válásáról

Jennifer Lopez az Interview magazin legújabb számában nyilatkozott először válásáról.

Bár korábban is pletykáltak róla, hogy zátonyra futott kapcsolatuk, augusztusban már biztossá vált, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck két év házasság után válnak. Az énekesnő az Interview magazin legújabb számában nyilatkozott először a kapcsolatuk végéről, pontosabban a mögötte álló viharos időszakról, anélkül, hogy említette volna exférje nevét – írja a 24.hu.

“Fontos, hogy tudjunk egyedül boldogulni. Azt hittem, hogy ezt rég megtanultam, de nem így volt. Aztán idén nyáron eljutottam odáig, hogy egyedül kell lennem. Be akarom bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok rá. De amikor elmélyülsz ezekben az érzésekben, rájössz, hogy ezek nem fognak megölni, és felismered, hogy képes vagy az örömre és a boldogságra teljesen egyedül. Az, hogy kapcsolatban vagyok, nem határoz meg engem. Nem kereshetem a boldogságot más emberekben. A boldogságot magamban kell megtalálnom” – mondta az énekesnő, aki hozzátette: nem keres senkit.

Jennifer Lopez először beszélt válásáról

(Fotó: Getty Images)

Ettől függetlenül egy-egy flörtölésbe azért belemegy, nemrég egy párkapcsolatban élő, ismert színésznél próbálkozott, eredménytelenül.

Az énekesnő egy oldalt masnikkal összefogott, de mégis széltében brutálisan kivágott csillogós ruhában jelent meg egy eseményen, amelyen a felvételek tanúsága szerint a komoly párkapcsolatban élő Bobby Cannavale-t szemelte ki magának. A Jenniferről és férfiról készült felvételen jól látszik, ahogy az énekesnő folyamatosan próbálja magára vonni Bobby figyelmét, aki egy idő után nagyon kényelmetlenül érezte magát a szituációban – teljesen jogosan!

A jelenet itt látható:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top