nlc.hu
Sztárok
Etelka néni 89 évesen énekelt az X-Faktorban

Etelka néni 89 évesen lépett az X-Faktor színpadára

A zsűritagok egy „kezitcsókolommal” és hatalmas mosollyal az arcukon fogadták az X-Faktor eddigi legidősebb versenyzőjét.

Etelka néni színpadra kerülése után rögtön kezdődtek a gondok, lévén nem nagyon hallotta, mit mond neki a zsűri, ráadásul hiába volt kezében a mikrofon, nem abba beszélt. „Miért tetszett jönni az X-Faktorba?” – kérdezte Etácskától Majka, amire egy nagyon határozott válasz érkezett:

Mert szeretlek benneteket

Etelka néni és Majka

Etelka néni és Majka az X-Faktor színpadon (részlet az adásból)

Amikor kiderült, hogy 89 éves, Gáspár Laci rögtön meg is jegyezte, hogy ennyire idős versenyző még sosem lépett fel az X-Faktorban, és rögtön el is nevezte az X-Faktor nagyinak. Etácska a szülei és az ötödik (!!!) férje emlékére szeretett volna énekelni. Rögtön el is mondta, hogy ő nem férfifaló volt, csak kedvességre vágyott.

A zsűri a produkciót, a Debrecenben voltam című dalt mosolyogva nézte végig, különösen, amikor egy kis táncos rész is színesítette azt. Egyébként a szombat esti műsor legnagyobb buliját Rácz Balázs szállította.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top