nlc.hu
Sztárok
Kárpáti Rebeka a családalapításról

Elkeseredetten vallott Kárpáti Rebeka: „Ennyi idős koromra nem lett saját családom”

Nem jöttek össze mostanáig a családalapítási tervei, kiborult Kárpáti Rebeka.
Kárpáti Rebeka

A napokban 30 éves lett Kárpáti Rebeka. A Megasztár online kísérő műsorának, a Megamániának a műsorvezetője egy szomorú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán e “vízválasztó” életkorral kapcsolatban, kifejtve, hogy teljesen másképp alakult a magánélete, mint ahogy korábban tervezte.

“Egy kicsit nehéz volt most ez a 30-as. Nem maga a szám miatt, hanem a nagyon célorientált, tudatosan tervezős karakteremmel szembesülni azzal, hogy ennyi idős koromra nem lett saját családom pedig szívből szerettem volna, hogy 30 évesen már úton legyen a második gyermekem is egy stabil, szerető közegbe… Nem így alakult, és valamiért kifejezetten fájt ezzel szembesülni most annak ellenére, hogy tudom, nem vagyok elkésve meg alapvetően egy végtelenül pozitív és rugalmas ember vagyok. Még emésztgetem magamban, hogy pontosan mit és miért “nyomott be” ennyire ez a téma” – posztolta letörten.

Kárpáti Rebeka azonban bizakodóan zárta bejegyzését: “Biztos, hogy most dobtam ki a kukába a görcsös ragaszkodást a korábban vágyott élettervem felé és vettem elő egy teljesen új, hófehér papírlapot”.

Barátai, követői próbálták megnyugtatni, mondván még nincs elkésve, minden okkal történik.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top