nlc.hu
Sztárok
Még mindig tart Balogh Edina válása, a vagyonon megy az egyezkedés

Még mindig tart Balogh Edina válása, a vagyonon megy az egyezkedés

A színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt új párkapcsolatáról és arról, hogy hogyan állnak a dolgok a válása ügyében.

Balogh Edina és Szabó Simon párosa is kipróbálja magát a Nyerő Párosban, kapcsolatukat azonban nem tépázta meg a műsor, ugyanis már a megismerkedésük idején rengeteg akadályt kellett már leküzdeniük. Mikor ugyanis találkoztak, mind a ketten éppen túl voltak egy szakításon, amikor FarmVIP műsorának köszönhetően megismerkedtek. Edina számára nem volt könnyű az újrakezdés a két gyermekével, ám Simon mellett valódi békére és szeretetre lelt.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

„Egy nagyon nehéz kapcsolatból jöttem, a volt férjemmel ugyanis rengeteg rossz dolog ért minket a házasságunk alatt: neki az apukáját, nekem pedig az anyukámat kellett ápolni egy súlyos betegség miatt, majd megküzdeni az elvesztésükkel. A kapcsolatunk mindeközben menthetetlenné vált – fogalmazott Edina. – Simontól viszont szerelmet kaptam. Ő egy olyan társ mellettem, akitől szeretetet, megértést kapok, nagyon hasonló az értékrendünk, a gondolkodásunk, és a válásaink körüli nehézségek közepette egymás mellett békét és nyugalmat élhetünk meg. Nehéz mind a kettőnknek egy tönkrement házasság után újraépíteni az életünket külön és együtt is, de hisszük, hogy idővel elérjük a célunkat.”

– vallotta meg az édesanya a Blikknek, akinek válása még mindig tart. 

Nagyjából most leszünk teljesen túl a válási procedúrán… Kicsit elhúzódott, mert voltak a vagyonmegosztással kapcsolatos egyeztetni valóink.

„Nem titok, hogy közben már mind a ketten új párkapcsolatban élünk, úgy gondolom, ezek mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy jól tudjunk szülőként együtt működni. Mi ebben a tekintetben csak egymásra számíthatunk, profin működünk ezen a téren, és ez a gyerekeken is látszik. Simon már az életünk része, a gyerekek is megszokták és megszerették. Tudom, hogy ha úgy alakul a napom, együtt hagyhatom őket hármasban. Azt gondolom, jól működünk együtt, és a párom gyerekeivel is jó a viszony.”

Bár Edina és Simon még nem élnek együtt, igyekeznek minél több időt együtt tölteni. 

 Kétlaki életet folytatunk. Simont a gyerekei a fővároshoz kötik, de amikor nincsenek vele, itt van velünk Szentendrén. Ha viszont olykor kettesben tudunk lenni, akkor inkább Budapesten tartózkodunk, mert onnan mindent könnyen elérünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top