nlc.hu
Sztárok
Gubik Petra eszméletlen dolgot művelt egyetlen hétvége alatt

Gubik Petra eszméletlen dolgot művelt egyetlen hétvége alatt

Gubik Petra hálás Istennek, amiért a tenyerén hordozza. Ugyanakkor elképesztő, amit a színész-énekesnő egyetlen hétvége alatt csinált.
Gubik Petra

Olyan, mintha Gubik Petrának végtelen erőforrása lenne. A színész-énekesnő már negyedik alkalommal nyerte meg a Sztárban sztár aktuális adását, miközben legutóbb pont a műsor előtti napon volt egy komoly színházi premiere. De sokat pihenni sem volt ideje, mert ahogyan azt a Bors megírta, a Sztárban sztár utáni napon, már egy másik színházban volt beugró.

Felmerül a kérdés, hogyan csinálja?

“Már anyukám is kérdezte, hogy mikor készülök fel a produkciókra. Elmondom, úgy, hogy a színházas szövegkönyvem hátsó lapjában van egy kis zsebecske, oda vannak bepakolva a dalszövegek, amikor van időm, kezemben a telefon, már gyakoroltam is az olasz dalt, közben az unokatestvérem, aki perfekt beszél olaszul, hangjegyzetben rögzítette nekem a dalt nagyon lassan elszavalva. Hogy mikor készülök még? Autóban, míg eljutok A-ból B-be, WC-n, zuhanyzás közben, fogmosás közben és ez nem vicc, ki van rakva a fürdőszoba csempéjére kis gyurmákkal, ennyi időm van, minden lehetőséget kihasználok a készülésre, és ez működik, de önszorgalom és fegyelmezettség kell hozzá!” – magyarázta a lapnak Gubik, akiről Liptai úgy fogalmazott, hogy képtelenség neki olyan feladatot adni, amit ne tudna teljesíteni. 

“Boldog vagyok és szerencsés, mert azt csinálhatom, amit szeretek. És ha az ember azt csinálja, amit szeret, és abból meg is tudja keresni a kenyérre valót, az a mai világban óriási kincs. Ezért nagyon hálás vagyok. Nem mondom, hogy nincs ezerfelé az agyam, de legalább nem unalmasak a hétköznapjaim”- magyarázta az énekes-színésznő, aki hálás, amiért az Isten a tenyerén hordozza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top