nlc.hu
Sztárok
Ő Boráros Gábor új kedvese

Ő Boráros Gábor új kedvese

Nemrég szakított Boráros Gábor és Jákli Mónika. A ketrecharcos a Fókusz stábjának elárulta, rátalált a szerelem, és nagyon boldog.

12 év után ért véget Jákli Mónika és Boráros Gábor kapcsolata. Gáborról és Móniról már az a hír járja, hogy bár közös otthonukban nevelik tovább kislányukat, Zorát, már mind a ketten tovább léptek a magánéletükben.

Ő Boráros Gábor új kedvese

(Fotó: Fókusz/RTL)

Gábor a Fókusznak adott interjút, amelyben megerősítette, hogy rátalált a boldogság, de nemcsak őrá, hanem gyermeke édesanyjára is.

“Ugyanúgy, ahogy Moncsi is megtudja találni más mellett a boldogságot, ugyanúgy én is megtudtam, és így egyáltalán nem mondhatom magam magányosnak és szomorúnak sem, sőt! Majdnem szerelmesnek is lehet mondani. Van egy olyan kapcsolatom, ami rövid idő alatt olyan szintre fejlődött, amire én sem számítottam. Egészen meglepő, és egészen kellemes meglepetés az egész”vallotta be a ketrecharcos Boráros Gábor, aki egyelőre nem mutatta meg kedvesét, de Instagram oldalán, 24 óráig elérhető sztorijában már fel-feltűnik a titokzatos hölgy.

A teljes riportot itt megnézhetitek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top