nlc.hu
Sztárok
Ő csatlakozik Csináljuk a fesztivált! zsűrijéhez

Hogy micsoda?! Ő csatlakozik Csináljuk a fesztivált! zsűrijéhez

Vérprofi, aki remekül kijön a Csináljuk a fesztivált! stábjával! Így jellemezték a műsor új zsűritagját. A cikkből kiderül, hogy kiről is van szó.

Hatalmas a készülődés a Csináljuk a fesztivált! körül, hiszen hamarosan indul a negyedik évad. Természetesen most sem kell nélkülöznie a nézőknek a Balázs Klári-Korda György házaspárt, de ott lesz mellettük Janza Kata is. Ugyanakkor a Blikk beszámolója szerint, Freinresz Károly, Feke Pál és Nagy Bogi már nem ülnek majd a pódiumon.

De akkor ki lesz a negyedik tag? “Mindenképpen egy Gyuri bácsinál fiatalabb férfit szerettek volna a zsűribe ültetni, olyasvalakit, akinek a többi taggal jó lehet a kémiája, és persze, a humora és a beszélőkéje is rendben van, ráadásul a magyar zenei életben is jártas. Így esett a választás Bereczki Zoltánra” – mondta egy névtelen informátor a lapnak.

Bereczki Zoltán

(fotó: RTL)

A műsor munkatársai szerint az előadóművész remekül beilleszkedett a csapatba, és nemcsak a többi zsűritag, de a stáb is megkedvelte. “Vérprofi, aki tudja, mi a dolga!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top