nlc.hu
Sztárok
Kudlik Júlia a tévétől való távozásáról vallott

Kudlik Júlia a tévétől való távozásáról: „mindenki azt hitte, összeroppanok”

Kudlik Júlis nem bánja, hogy elküldték a Magyar Televíziótól.

Kudlik Júliát 56 éves korában, egy csoportos létszámleépítés alkalmával, közös megegyezéssel küldték el a Magyar Televíziótól 2001-ben. Arról, hogy ezt hogyan élte meg, az Agapé című műsorban mesélt.

Kudlik Júlia a tévétől való távozásáról: „mindenki azt hitte, összeroppanok"

(Fotó: Szabolcs László/fotocentral)

Nekem akkor eszembe se jutott az öregség vagy az időskori juttatás, ám miután az akkori törvények szerint megvolt a teljes nyugdíjhoz a ledolgozott éveim száma, elmentem a Nyugdíjintézetbe, és elintéztem a járadékomat

– idézte a story.hu a műsorvezetőt, aki azt is elárulta, mindenki féltette, hogy összeroppan, de nem történt semmi ilyen.

Az egykori műsorvezető visszavonultan él, férje halála rendkívül megviselte.

”A férjemmel negyven évig éltünk házasságban, miután véget ért földi zarándokútja, azóta félemberként próbálok helytállni, mert nekem még dolgom, feladatom van. Azóta is folyamatosan beszélgetek vele, és ma is számíthatok rá, annak ellenére, hogy a szememmel nem láthatom, igazán úgy is csak a szívével lát az ember…” – mondta korábban Kudlik Júlia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top