nlc.hu
Sztárok
Előtte-utána felvételen Dér Heni: óriási a változás!

Előtte-utána felvételen Dér Heni: óriási a változás!

Két videót állított párba az énekesnő, és jól látható a különbség.

Dér Heni számára igencsak mozgalmasak voltak az utóbbi hónapok: a Sztárboxra való intenzív készülés mellett az Árulók forgatásán is részt vett, majd megvívta mérkőzését Sápi Viviennel. A meccsen végül nem ő lett a győztes, ez azonban nem szegte kedvét, továbbra is a sportág nagy rajongója.

Ezúttal arról mutatott videót, mennyit változott a felkészülés hónapjai alatt. A felvételeken jól látható, milyen sokat fejlődött az énekesnő mozgása, ahogyan az is, mennyire átalakult alakja – részben a leadott kilóknak, részben pedig egyre erősödő izmainak köszönhetően.

“Amikor a jelenben vagy, nem biztos hogy mindig látod a fejlődést és az eredményeket… Pedig amikor azt mondják, nem a győzelem a fontos, hanem az út, amit közben bejársz, ezeknél a videóknál valóban értelmet kap és motivál, hogy ma is és holnap is lejárjak a boxterembe…  Az első videó szeptember 20.-i, 60,5 kg súllyal, a második január 8.-i 72,5 kg-al, 5 hónapos babával, első edzések egyike… Na ezért éri meg csinálni többek között” – írta a videók mellé Dér Heni, ahol egyúttal edzőinek is köszönetet mondott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top