nlc.hu
Sztárok

Ilyen volt Dér Heni a Megasztárban

Látványos! Ennyit változott 17 év alatt Dér Heni!

Dér Henit 2003-ban ismerte meg az ország a Megasztár első szériájában. Ekkor még csak 17 éves volt, azóta hatalmasat fordult vele a világ, a szemünk előtt lett belőle gyönyörű nő.

Dér Henit még gömbölyded formában zártuk a szívünkbe a Megasztárban 2003-ban, akkor is szép volt, és ahogy beszélni szokott az átalakulásáról, Heni sem volt elégedetlen a külsejével. Az akkor 17 éves lány a hangjával meghódította a közönséget, végül kilencedik helyen végzett a Megasztárban, ám a karrierje nagy ívben indult felfelé. Közben pedig a szemünk előtt változott meg a 17 éves kamaszlány és lett belőle gyönyörű, tehetséges, karcsú nő.

Az énekesnő nem csupán lefogyott, hanem életmódot váltott és teljesen átalakult azóta, hogy ismertté vált, és amikor erről a változásról ír a közösségi oldalakon, általában a szókimondásáról is híres Dér Heni nem rejti véka alá a szépészeti beavatkozásokkal elért áleredményekről sem a véleményét:

„A koncerteken és a közösségi oldalaimon is sokan kérdezik, hogy mit csináltam magammal, hogyan értem el az alakomat? A legjobban akkor vannak megdöbbenve, amikor megtudják, hogy semmi művi dolgot nem vetek be. A melleimen persze látszik, hogy nincsenek megcsináltatva, de amikor arra kíváncsiak, hogy a szteroidok mennyiben fokozzák a teljesítményemet, és a legmenőbb fenékimplantátumról kérdeznek, akkor bizony kiakadok. Ma már tényleg mindenki azt hiszi, hogy csak így lehet eredményt elérni? Az arcomra ilyenkor kiül a döbbenet, és ordítani tudnék.”

Így nézett ki Dér Heni a Megasztárban

Dér Heni gömbölydeden a 2003-as Megasztár elődöntöjén és a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán 2020-ban (Kép: Smagpix/YouTube)

Az is igaz, hogy nem mindig szeretik az olvasók, hogy ilyen határozott véleménye van, elég, ha visszaemlékszünk, amikor Dér Heni Schobert Norbi sarkos kijelentéseit támogatta az elhízott anyákról, de azért kárpótolja a közönségét a dalaival és példamutató, egészséges életmódjáról közvetített üzenetével.

„Hosszú utat jártam be, a testem átalakult, a zsír helyére izom került, lépésről lépésre jutottam el idáig. Amikor elkezdtem, nem figyeltem még az arányokra, a folyadékbevitelre, a fehérje-utánpótlás fontosságára, a speciális, edzést támogató vitaminokra. Rengeteg hibát követtem el, a saját tapasztalataim alapján tanultam meg mindent.”

Dér Heni akkor és most

Dér Heni a Megasztárban és egy tavalyi klipjében (Kép: YouTube)

Nemcsak az alakját változtatta meg drasztikusan, hanem a gardróbja is alaposan átalakult, nem követi vakon az épp trendi divatot, hanem kiforrott a saját stílusa. Dér Heni így nyilatkozott erről egy műsorban: „A 20-as éveimben sokkal fontosabb volt, hogy divatos legyek, mint most. Vannak olyan irányzatok, amelyek egyszerűen nem passzolnak hozzám. Az idő múlásával, ahogy érik a személyiségünk, már nem feltétlenül a divat határozza meg, hogy mit viselünk. Ha van stílusod, jól érzed magad, tudod, hogy ki vagy, akkor szinte bármit felvehetsz, mert nem a ruha tesz azzá, aki vagy, hanem ami belőled sugárzik.”

Kiemelt kép: Smagpix

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top