Sztárok

Dér Heni: „Nem támogatom Norbit, mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben”

Valószínűleg kevesen vannak, akik nem hallottak Schobert Norbi tegnapi videójáról, amelyről a hozzászólás mennyiségét elnézve mindenkinek van véleménye. Dér Heninek is, és alaposan kifejtette.

Schobert Norbi elképesztő indulatokat generált a tegnapi videójával, majd sokak szerint egy magyarázkodással felérő második videót is készített.

„Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” – hangzott el az első videóban, majd Réka tolmácsolásában meghallgathattuk ennek a magyarázatát is. Norbi felesége szerint a durva megfogalmazás mögött segítő szándék van, és nem az újdonsült kismamákról beszélt Norbi, hanem azokról, akik 3, 4 vagy 5 évvel a szülés után még mindig nem fogytak vissza a terhesség előtti súlyukra. 

A több tízezernyi hozzászólás is mutatja, hány embernek van véleménye erről a megjegyzésről, rengeteg férfi állt ki a felesége, a gyereke anyja mellett, és kért elnézést Norbi helyett. Köztük volt például Krausz Gábor, valamint Kulcsár Edina férje, Csuti, de hosszú a lista. Sokkal kevesebben vannak azok, akik egyetértenek azzal, hogy Norbi csak jót akart, ilyen például Dér Heni. Az énekesnő és életmód-tanácsadó a maga példájából kiindulva állítja: bőven van igazság abban, amit Schobert Norbi elmondott. 

(Fotó: Lung András)

Szó szerint idézzük, amit Dér Heni megosztott a követőivel:

„Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek:

  1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban!
  2.  Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak..
  3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!!
  4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!!
  5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is döbbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!!
  6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!!
  7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!!
  8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kiváló formában!!
  9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!
  10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! 
  11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!!
  12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csoda szép, meghitt estét!!!
    Peace and love”

Ahogy várható volt, ehhez a megjegyzéshez is szép számmal érkeztek kommentek, és bár akadnak békésebbek („majd akkor beszélj, ha te is szültél”, „könnyű a celebeknek, de mi van, aki munkából él?”, „ha nincs segítséged/pénzed, akkor mindegy, mit szeretnél”, és így tovább) vagy békésen megjegyezték, hogy ezután kikövetik Dér Henit, azért ő is kapott erős megjegyzéseket, főleg, mert nőként Norbi mellé állt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top