Férjénél senki sem szurkolt édesebben Palvin Barbinak a Victoria’s Secret divatbemutatóján

F. B. | 2024. Október 18.
A modell ismét lehetőséget kapott, hogy bemutasson egy darabot a divatbemutatón, a show közben pedig természetesen a férje is támogatta!

Hat év után újra megrendezték az ikonikusnak számító Victoria’s Secret divatbemutatót, az eseményt pedig azóta is hatalmas érdeklődés övezi. Ez talán nem is csoda, hiszen olyan modellek léptek a kifutóra, mint Gigi Hadid és Bella Hadid, de felvonult a márka több ikonikus angyala is, így Adriana Lima, Doutzen Kroes, Jasmine Tookes és Candice Swanepoel is. Mellettük láthattunk számos fiatal tehetséget és több neves plus size modellt is, úgy mint Ashley Graham-t és Paloma Elsesser-t, de képviseltették magukat a transznemű modellek is, Valentina Sampaio és Alex Consani személyében. Több veterán szupermodell, így Kate Moss, Eva Herzigova és Tyra Banks is visszatért, az 56 éves Carla Bruni pedig ezen a bemutatón debütált a fehérneműmárka modelljeként. 

Fotó: Getty Images

Természetesen a modellek között Palvin Barbi is helyet kapott, akit a felemás fogadtatásban részesült eseményen párja, Dylan Sprouse is támogatott, méghozzá úgy, hogy amellett az internet népe sem tudott szó nélkül elmenni. Dylan ugyanis két transzparenst a kezében tartva szurkolt feleségének, akinek öltözékét épp annyi kritika érte a nézőktől, mint magát a show-t. Többek szerint ugyanis Barbi egy sokkal merészebb ruhát is megérdemelt volna és szárnyai is mintha egy kicsit ferdén álltak volna. A kritikák ellenére mi azonban megjegyeznénk, hogy Barbi nagyszerűen sétált végig a kifutón, lekörözve több szintúgy ikonikusnak számító modellt. Amit pedig szerelme érte tett, az egyszerűen példaértékű.

Exit mobile version