nlc.hu
Aktuális

Palvin Barbi nagy napja

Kiszivárgott pár fotó Palvin Barbi esküvőjéről, íme a friss házasok

A szerelmesek boldogan sétálnak a templom padjai között.

Ahogy korábban megírtuk, múlt hétvégén egy Budapest környéki településen kelt egybe Palvin Barbi és Dylan Sprouse. A Bors információi szerint a modell szülei vidéki birtokán mondta ki a boldogító igent, méghozzá szűk körben. A Marie Claire már arról cikkezik, hogy a sztárpár barátai és rokonai péntektől kezdve osztottak meg Instagram-sztorikat, melyekből kiderült, hogy a külföldi vendégek tepertőt, illetve pálinkát fogyasztottak. Most érkezett pár olyan fotó is, ahol tisztán láthatjuk a friss házasokat, ahogy a templom padjai között sétálnak, vagy fotózkodnak a vendégekkel. 

Az egyszerű szabású, elegáns esküvői ruha fantasztikusan állt a magyar szupermodellnek. A férj testvére, Cole Sprouse egyébként pár órával ezelőtt osztott meg egy felvételt Izlandról ezzel az írással: „A tó legényei, agglegények Izlandon.” A poszt alapján arra következtetünk, hogy a színész legénybúcsújáról láthatunk egy felvételt. 

A pár egyelőre hivatalosan nem osztott meg képeket a nagy napról.

Palvin Barbi

Palvin Barbi és Dylan Sprouse (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top