nlc.hu
Életmód

Palvin Barbi menyecskeruhája

Megszólalt a magyar divattervező, aki Palvin Barbi menyecskeruháját készítette: „Tradicionális, pörgős szoknyát szeretett volna”

A világhírű modellnek pontos elképzelései voltak a ruhát illetően.

Mint arról beszámoltunk, Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse a napokban mondták ki a boldogító igent Magyarországon. Az esküvőről – amely a magyar hagyományok szerint zajlott – a tradicionális piros menyecskeruha sem hiányozhatott.

Palvin Barbi

 Palvin Barbiék a hagyományos magyar után egy második, amerikai stílusú esküvőt is terveznek – Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Az amerikai Vogue magazin hosszú cikkben számolt be a ceremóniáról, bemutatta azt a Vivienne Westwood menyasszonyi ruhát is, amelyben Palvin Barbit oltár elé vezette a kedvese, valamint azt a menyecskeruhát is, amit a nemzetközileg is elismert Merő Péter tervezett. Ő tervezte amúgy Várkonyi Andrea esküvői ruháját is.

A magyar divattervező részleteket árult el a Reggeliben a megszokottól kissé eltérő, mélyebb piros árnyalatú ruháról. „Tradicionális, pörgős szoknyát szeretett volna” – mondta el Merő Péter arról, mi is volt pontosan Palvin Barbi elképzelése. A divattervező szerint a szoknya hosszúsága nagyon fontos volt a modell számára, mivel Barbi nagyon jól tudja, melyik hosszúság áll neki a legjobban. Merő Péter azt is elmesélte, hogy a legnagyobb titoktartás mellett egyeztették le a készülő ruhával kapcsolatos legapróbb részleteket is.

Palvin Barbi,

A Merő Péter tervezte, pörgős menyecskeruha – Fotó: @realbarbarapalvin / Instagram

A ruha hossza, fazonja, színe egyaránt a modell ízlését tükrözte. A Mokkának adott interjúban pedig Merő Péter arról is fellebbentette a fátylat, hogyan zajlott a tervezési folyamat. Mint kiderült, a ruhapróba mindössze 5 napot vett igénybe, mivel a menyasszony keveset tartózkodott Magyarországon. Palvin Barbi ennek ellenére mindig ott termett, amikor csak szükség volt egy újabb igazításra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top