Sztárok

Horgas Eszter fuvolaművész is a FLABéLOS-szal tartja magát csúcsformában!

Szegő András írta róla: "Horgas Eszter napjaink egyik legeredetibb, legizgalmasabb előadóművésze, fuvolavirtuóza, egy műfaj megteremtője, létrehozója, egyszemélyes képviselője"

Ezen kívül pedig két kislány Édesanyja, egy igazi Nő, aki mindig rendkívül csinos, a színpadon pedig tündököl. Szüksége is van a jó kondícióra, hiszen évente közel száz koncertet ad nemzetközi és a hazai színpadokon egyaránt. Eddig 24 CD-t, 2 DVD-t adott ki, és egy saját könyv is fűződik a nevéhez. A Köztársasági Érdemrenddel kitüntetett művész olyan világsztárokkal dolgozik, mint Al Di Meola, Natalie Cole, Tony Lakatos, Robi Lakatos és a hazai muzsikusok legjava.

Horgas Eszter fuvolaművész is a FLABéLOS-szal tartja magát csúcsformában!

 

Horgas Eszter élete tehát nem unalmas, szabadidőből van a legkevesebb. Nagy öröm, hogy ilyen feszített tempó mellett is időt szakított ránk, és elmondta tapasztalatait a FLABéLOS-ról.

– Művésznő, hol találkozott a FLABéLOS-szal?

Horgas Eszter fuvolaművész is a FLABéLOS-szal tartja magát csúcsformában!– A kedvenc kozmetikusomnál láttam meg először ezt a készüléket, ahol a heti rendszerességgel tett látogatások alkalmával hamar bele is szerettem. Eleinte szkeptikus voltam, hogy lehet edzeni izzadság és fáradtság nélkül is. Mindez hatékony is tud lenni 10 perc alatt? Szerencsére az egyik alkalom hozta a következőt, és mára már a saját otthonomban is áll egy FLABéLOS. Nemcsak én, hanem kislányaim is nagyon megszerettük a készüléket, és a mindennapjaink részévé vált.

– Miben segít önnek a készülék?

– Fuvolaművészként igen erős strapa alatt van a szervezetem. A mindennapi fuvolázás komoly fizikai munka, ezért nagyon fontos hogy nap mint nap valami egészen más módon lazítsam le magam. A FLABéLOS egy nagyon jó és időtakarékos alternatíva. Ezenkívül természetesen a jó kondíciómat is szeretném megtartani. Még sokáig!

– Mit is jelent önnek a rendszeres sport?

– Mivel nagyon sokat utazom a nagyvilágban, így a rendszeres sport nem épült be az életembe, pedig kislányként komoly válaszút előtt álltam, ugyanis művészitornáztam. A fuvola aztán kiütéssel győzött. Mióta pedig erre tettem fel az életemet, naponta akár 8 órát is kell gyakorolni, így nem fér bele az életembe a rendszeres sport. Sokan nem gondolnák, mekkora megpróbáltatás is a fuvolázás, pedig nagyon furcsa haránttartással jár, mely elég testidegen, főleg ha naponta ebbe a pózba „kényszerül” az ember. Ennek kompenzálására többféle sportot is kipróbáltam, ahol 2-3 edzés után mindig abbamaradt a próbálkozás. A Flabélosra ma már mindig van 10 percem!

– A művésznő így is nagyon csinos! Milyen változásokat vett észre magán?

Horgas Eszter fuvolaművész is a FLABéLOS-szal tartja magát csúcsformában!– Amikor 2-3 alkalom után megfigyeltem magam, akkor az tűnt fel, hogy olyan jó kis feszes lett a combom. Az izmaim tónusa sokat változott, javult. Keményebb lett az egész testem. Egyébként pedig minden sport felszabadít. Az egész szervezet sokkal könnyebb lesz, és sokkal jobb lesz az ember hangulata.

Horgas Eszter egyik fontos hitvallása, hogy bármit, amit az életben csinálunk, saját személyünkre, saját testünkre és saját élethelyzetünkre szabjuk. Nagyon fontos az arányok betartása, mely tehát egy általános szabály kell, hogy legyen az életre! Mert ha odafigyelünk a saját szervezetünk jelzéseire, akkor tudjuk, mi a jó nekünk!

Ha Ön is többet szeretne tudni a FLABéLOS jótékony hatásairól, kérjük, nézze meg az összegyűjtött videókat.

Aktuális ajánlatunkról és karácsonyi meglepetéseinkről pedig itt olvashat bővebben! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top